Juventus DYBALA 21 jalkapallo pelipaidat halvalla

Posted on April 20, 2017 by admin

Juventus DYBALA 21 Koti pelipaidat jalkapallo pelipaidat halvalla 2016 2017

Juventus DYBALA 21 Koti pelipaidat jalkapallo pelipaidat halvalla 2016 2017

Vartija asennossa, molemmat Chiellini on erinomainen liikkuvuutta, kun taas kilpailevat korkea pallot, ja pelipaita Bonucci pallo kyky, mutta tekee myös Juventus ovat käynnistää suoraan kentän jälkeen pitkän syötön hyökkäys teräviä työkaluja, tietenkin tämä paikallinen italialainen puolustaja puolustava kyky on myös huippu. Eteenpäin linja, Gemini Diba La Argentiina, Higuain pysäyttämätön, ne ovat aina pysty miehittää Turin otsikoihin, mutta meidän on myönnettävä, että tämä on Buffon - Bonucci - Chiellini BBC puolustus salkun, on sydän Juventus.

Mestarien liigan tyrmäys kierroksen toinen jalka ottelu Barcelona pystyi lavastettu comebackin, tärkein syy on se, että Katalonian jättiläiset onnistuneesti tehnyt “pitkä Gongdi oman lyhyt”: Paris Saint saksalaiset ole hyvä puolustava joukkue palloa tunnetaan, ja se on nähtyään joukkue tämän heikkouden, Enrique on selvittänyt, että punainen ja sininen armeijan oikea hyökkäävä taktiikka, ja lopulta teki kuusi maalia vastustajat , käänteinen valtava haitta ensimmäisen osuuden pois 0-4 tappion, tarjoillaan varmasti voidaan lukea yksi historiallisen jalkapallo voiton kannalta kääntymistä. Kuitenkin, kun Barcelona tuli kilpailijat Juventus pelipaita Pariisista Saint Germain, Katalonian jättiläiset ei enää ole “niin kauan Gongdi lyhyt” etu, he voivat käyttää vain omia vahvuuksia, jotta Sike vastustajat vahvuuksia.

Nyt näyttää siltä, ​​että tulokset ensimmäisen kierroksen neljä palloa voiton kotona, jossain määrin, niin että Paris Saint-Germain synnyttää suurta huolellisuutta ajatus, toisella kierroksella kilpailun, Ranskan Overlord leväperäistä Barcelona mielivaltainen pallo ja hyökkäys, ja lopulta johtaa traaginen tulos menetti hyvän hallituksen. Nähtyään PSG pois kaatua oppitunnin, Juventus ei varmasti tee samaa virhettä, tietenkin valtion ilman palloa pitää kolmen tavoite johtaa ensimmäisen osuuden valtava etu, joka on Bianconeri n “ruokaa” .

Barcelona Mestarien liigan tällä kaudella, matka voidaan kuvata soul-sekoittaen, vaan ne olisi poistettava Juventus puolivälierissä. Syynä Päätän, että Barcelona pelipaita ei todellakaan ole kykyä luota, itse asiassa, kotona vastaan ​​Paris Saint-Germain tyrmäyksellä kierroksen toinen jalka ottelu, Katalonian jättiläiset ovat osoittautuneet maailmalle tasolla. Mutta kuten vastustajat tuli Juventus päässä PSG, koska menetti jalan pois 0-3, Barcelonan urakehityksessä, tulee niin synkkä: Allegri sillä loppujen lopuksi komennossa koko Euroopassa, vaikka maailman merkittävimmistä puolustava joukkue. Keskiviikkoiltana, Juventus osoittautuu se kaikkialla maailmassa.

Leave a Reply