Southampton VS Arsenal Ennakko: Gunners toivo vala Shengbao taistella neljän

Posted on May 27, 2017 by admin

Arsenal ALEXIS 7 lapsille Koti pelipaidat jalkapallo pelipaidat halvalla 2016 2017

Arsenal ALEXIS 7 lapsille Koti pelipaidat jalkapallo pelipaidat halvalla 2016 2017

2016-17 Valioliigan kauden Arsenal pelipaita ensimmäinen 26 uudelleenjärjestelyn Arsenal pois Southampton.

Arsenal vala Shengbao taistella neljä toivoo: Arsenal kahden Red World War 2 1-0 Manchester United, tämä on kolmas voitto viimeisissä neljässä liigan peleissä. Valioliigassa sijoitukset, Arsenal väliaikaisesti kuudenneksi kahden pistettä Manchester United viidennestä, mutta neljäs ja Manchester City 6 pistettä eroa. Jos kenttä voiton Southampton, Arsenal nousee viidenneksi, edes näe sitä neljä Mestarien liigan pätevyys ennen paluuta. Tässä tapauksessa ne ovat sitoutuneet mennä ulos voittoon.

Southampton lähes neljä voittajana: Southampton viime kierroksella 0-0 pois piirtää Liverpool, niiden viimeiset neljä liiga 2 tasapeliä ja 2 tappiota ilman voittoa. Valioliigassa sijoitukset, Southampton väliaikaisesti ensimmäisen 10, kärsi siirrostusti- asemassa, ja siksi sodan ja ilmeisesti paljon eroa verrattuna Arsenal. Kuusi viimeistä kotipeleissä, Southampton vain saada voittaa. Tällöin he voivat saada takaisin tunteen voiton kotona on kyseenalainen.

Viidennen toistaiseksi jalkapallo pelipaidat halvalla tällä kaudella, Sanchez osallistua liigassa tuotti yhteensä 28 maalia (19 maalia + 9 syöttöä), hän voi tulla Henry Wright, Fan Peixi ja Emmanuel Adebayor: Sanchez tarvitsee saada takaisin valtiolle tavoitteet 20+ yhden kauden Valioliigassa Arsenal pelaaja? Tämä kenttä Mulberry jumalan suorituskyvyn odottamisen arvoista. Mutta Manchester United peli, Sanchez keskinkertainen yleistä suorituskykyä, uutisia hänen lähtemisestä kauden jälkeen myös meteli. Tämä kenttä Mulberry Jumala voi perustella, tavoitteena huomionarvoinen.

Edellinen yhteenotto Arsenal hallitsi: kaksi puolta Arsenal lapsille pelipaidat yhteensä 92 kohtaamisia kirjoitetun historian, taso 20 Arsenal 47 voittoa ja 25 tappiota vallitsevat, osaksi 152 vika, ei 93 palloa. Southampton pois Arsenal kirjaa 16 voittoa ja 11 negatiivinen tasot 16, 61 tulee vika, ei 54 palloja.

Arsenalin manageri Arsene Wenger: “Meillä on vielä teoreettinen taistella neljän toivottavasti se ei anna periksi, vaan avain lähtökohta on, että meidän täytyy voittaa kaikki loput pelit, tämä on paras apu ..”

Leave a Reply