Real Madrid presidentti käsin poimittu Muba Pei: hän pääsee korkeus Zidane

Posted on July 7, 2017 by admin

Real Madrid pelipaita BENZEMA 9 koti jalkapallo pelipaidat halvalla 2017 2018

Real Madrid pelipaita BENZEMA 9 koti jalkapallo pelipaidat halvalla 2017 2018

Vain valittiin uudelleen Real Madrid pelipaidat presidentti Florentino, hän ja Zidane ovat hyvin arvostavat Muba Pei, Mu Bapei hän toivoo voivansa kehittää sama kuin Zizou.

Ranskan ihmelapsi Mu Bapei vaikka siirtomarkkinoilla jokainen haluttuja tähti, mutta nyt muutaman joukkueet voivat kilpailla suoraan Real Madrid. Onko medialain tai läntisissä tiedotusvälineissä, meidän on pidettävä selviö ja Mu Bapei Real Madrid, kun taas Real Madrid presidentti Florentino tämänaamuinen lausunto on antaa joitakin Real Madrid fanit jälleen puussa.

Vaikka ei nähnyt Muba Pei kuinka pelata, mutta sitten Muba Pei Florentino puhui hyvin: “Totta puhuen, näen määrä Muba Pei pelata ei ole paljon, mutta älä katso ainoastaan ​​häntä 18-vuotias, hänellä on kyky näyttää jopa on ollut erittäin hyvä, ja uskon että hän voi tulla yksi parhaista jalkapalloilun tähden. olin arvioida ennen Zidane syntyi ihmiset voivat pelata Real Madridissa, mielestäni tämä lause ehkäpä jatkossa voidaan käyttää Muba Pei häneen. ”

Aikaisempi tiedotusvälineissä sanoi Real Madrid jalkapallo pelipaidat lapsille ovat olleet hyvin lähellä allekirjoittamisesta Muba Pei, mutta Florentino evättiin: “Zidane on todellakin hyvin varhaisessa täplikäs Muba Pei, Mu Bapei mutta oli vasta 16-vuotias, emme voineet allekirjoittaa häntä, koska FIFA ei salli kosketusta nuorten pelaajien alle 16, joten ei ole mitään olemme jääneet tämä väite Muba Pei. ”

Jos teet valinnan Diba La Lafayette, Dembélé ja Muba Pei kolme kuumin tähti Euroopassa Florentino silti valita Muba Pei: “Vaikka kolme niistä ovat erittäin hyviä, mutta en mieluummin Muba Pei, joten Real Madrid on myös ollut huolissaan nimi Ranskan tähti. ”

Vaikka ei viimeistelty siirtoa Florentino, mutta hänen messi pelipaita nykyinen asema Muba Pei See hän todella arvostaa tätä Ranskan hyökkääjä yhdessä aiemmin Zidane tunnusti Muba Pei, voidaan sanoa, että Real Madrid allekirjoittaa nimellä “lapsi keisari unelma” poika nero on vain ajan kysymys.

Leave a Reply