Store News

tiistai 14 keskuu, 2016 | RSS Feed

Selecao jäi Copa America puolivälierissä ensimmäistä kertaa

by Administrator | post a comment

Eilen aamulla, Yhdysvalloissa on "Rise of America cupin," ratsastaa loppuun B-ryhmän kilpailu, järkyttää Brasilia menetti 1-0 Peru, 41 vuotta ensimmäisen kerran hävisi kilpailijoita kilpailussa, viimeisen sarakkeen ryhmä 3 se on poistettu, köyhät Kudiniao 24 vuotta tänä päivänä niellä karvas kalkki. Ryhmä Perun ja Ecuadorin liittyä joukkueen saada, vastaavasti vastaan ​​Kolumbian ja Yhdysvaltojen puolivälierissä.

1958 ja 1962 jälkeen lakaista MM, Brasilian joukkue vain Englanti paidat yksi lohkovaiheessa kansainvälisissä kilpailuissa, joka juontaa juurensa 1966, Brasilia Lao Shi retkikunta Englantiin, samaan vastustajia kuten sitten Unkarin voimanpesä joukkueita ja Yossi suhde Otis Portugali. Tämän jälkeen 12 MM, "Selecao" voi saada pudotuspeleissä. Ja Amerikan Cup historia, vuodesta 1993, ja ryhmä neljä joukkuetta jälkeen, tämä on ensimmäinen kerta, Brasilia ryhmä ottelun ulos.

Tietenkin, "Selecao" Lähtevät erittäin kiistanalainen. Valmentaja Dunga korvaa kolme käynnistimet, kapteeni Miranda takaisin, Lucas Lima vaihda keskeytetty Casemiro, teini Gabriel korvaa Jonas pelata keskus, kaksi Super ulkomaisen avun ja Jill Augusto täysipainoisesti peli. Ennen pelin, Orlando yökerho yleisö hiljaisuus ampumavälikohtauksen uhrien 1 minuutin ajan. Ensimmäinen puoli, Perun joukkue teki laukaus tulee ensimmäinen joukkue ensimmäisellä puoliskolla Amerikan Cup joukkue ammuttiin nolla.

Ensimmäiset 75 minuuttia, pelataan lähellä Perun pelaaja Rui Dias 3 metriä edessä lohkon pallon maaliin. Brasilia maalivahti Ali Song ja muut ryhmän jäsenet ovat protestoineet Rui Dias on "Jumalan käsi" lohkoon pallo, erotuomari on rauhoittumaan erotuomarit ja neljäs virallinen pitkän pohdinnan ja jopa katseli videopeli, mutta lopulta määrätietoisesti tavoitteet tehokkaasti. Tällä tavoin, Brasilia traagisia riita Lore.

Ulos sekoittaa, ennemmin tai myöhemmin tarvitse maksaa takaisin

1995 America cupin puolivälierissä, Brasilia ja Argentiina kohtaavat, ensimmäinen 81 minuuttia, kun Brasilian joukkue myös 1-2 takana, mutta sitten käsipallo lopettamisen jälkeen Turio rikkoa tulitikun rangaistuspotkukilpailun, ja lopulta murtautui finaaliin, joka on kuuluisa "Turio tapahtuma." Näissä olosuhteissa en voi Espanja Jalkapallopaita 2016 olla ajattelematta, että lause rivit: "ulos sekoittaa, ennemmin tai myöhemmin tarvitse maksaa takaisin."

Koska 2014 World Cup Saksassa oli häpeä 7-1, voit saada hukkua lyömätön Brasilian alkuun ryhmä on "Jumalan käsi" poistaminen perussyitä olisi edelleen oltava ruumiin. Siksi valmentaja Dunga tullut yleisesti tuomittu.

Muista, että vuonna 2007, samassa Dunga, hän johti Brasilian joukkue huolimatta kompastelu kaikki tavalla, mutta lopulta vielä saavuttanut viimeisen, ja lopullisessa 3-0 voiton on Riquelme, Lionel Messi Argentiinan, joka, historia 8., ja toistaiseksi viimeisen kerran voitti America cupin pokaalin.

Nyt tätä Brasilian joukkue, Dunga on Italia Jalkapallopaita 2016 yksinkertaisesti pakkomielle nähdä nro 10 Lucas Lima, kampanja on ensimmäinen kerta alkaa turnauksen, mutta yleisö ammuttu nolla, nolla uhka. Älä sano Douglas Costa, Phil Mino kaksi haavoittui ja halutessaan pelata olympialaisissa Neymar, katsomme luovuttu Dunga pelaajat: David Luiz, Thiago Silva, Marcelo, Fernandinho, Oscar ......


News for maanantai 13 keskuu, 2016


View all news for maanantai 13 keskuu, 2016 on one page
Recent News
News archive