Store News

keskiviikko 15 keskuu, 2016 | RSS Feed

Su Jumala jäi Uruguay jäähyväiset taistelu peli tweettauksen

by Administrator | post a comment

Uruguay viime America cupin lohkovaiheessa voittaa, pelaajan Jamaica 3-0, mutta voitto tuli liian myöhään, ennen Uruguay on vahvistanut, että jäi leikkaus, kaksi ensimmäistä pelejä he hävisi Meksikon ja Venezuelan. Tuulettimet vielä Englanti paidat vaikeampi hyväksyä, mutta joukkueen parhaat pelaajat, Barcelona hyökkääjä Suarez ei osallistu mihinkään ryhmään ottelussa, joukkue jättäisi Yhdysvalloissa.

Jos ensimmäinen peli, koska joukkue hävisi Meksikon joukkue osaksi valtion on hidasta, puute keskikentän ohjaus, passiivinen puolustus, ja että toinen peli tappio Venezuelaan kun se oli huono teko, voidaan sanoa, että Uruguay on kadonnut itsekseen, tästä näkökulmasta katsottuna, esittäen Uruguay keskikenttäpelaaja puute ydin pelaajia, kriittisellä hetkellä joukkueen vakauttaa sotilas, ja johti joukkueen kautta. Jamaika on vastaan ​​Uruguay Copa America jäähyväiset sodan Uruguay on edelleen ykkönen Suarez penkillä katsomassa peliä.

Kolme peliä Suarez ei saanut mahdollisuuden pelata minuutin, ehkä vammoista, ehkä siksi kenraalit eikä, Suarez oli jäähyväiset ennen turnauksen. Ottelun jälkeen Suarez murtuu kolmen tweets ilmaisi Amerikan Cup pettymys, "Jalkapallo on niin maailma on voittoa ja negatiivinen, tämä kilpailu meille ei ole miellyttävä kokemus, mutta se on tapahtunut anna sen Espanja Jalkapallopaita 2016 pysyä kentällä ja anna meidän päättyvät voitto turnauksen vahvistamme joukkueen vahvuus tulevaisuudessa. "


News for tiistai 14 keskuu, 2016


View all news for tiistai 14 keskuu, 2016 on one page
Recent News
News archive